Solbriller

Briller

Hvorfor solbriller?

Det kan både være ren mode, men det kan også være et stykke højteknologi med helt specifikke egenskaber til f.eks. sport eller bilkørsel. Som regel går tingene jo op i en højere enhed, så brillerne både opfylder kravene til et godt solsikkert syn og samtidigt ser ”hammergodt” ud.

Hvornår?

Solbriller er ikke kun et must om sommeren! Når solen skinner stærkt fra en skyfri himmel en forårsdag, er det en rigtig god idé at bruge solbriller. De beskytter både øjnene og den fine hud omkring dem imod solen. Til skituren er det også en rigtig god idé at huske sportssolbrillerne, fx når pisten skal overvindes på ski.

Vi har også et spændende udvalg af sportssolbriller i kendte mærker, specielt beregnet til forskellige aktive oplevelser. Læs også om vores sportssolbriller

Gratis synsprøve

Kontakt os

Kig forbi butikken i dag

Vi har kvalitetsprodukter til fornuftige priser

  • 500 typer briller

    Vores sortiment har vi nøje udvalgt og det spænder vidt, fra de nyeste trends til de mere klassiske designs.

  • 55 typer kontaktlinser

    Der er mange muligheder, og derfor giver vi dig både information og praktisk hjælp, når du overvejer kontaktlinser.

  • 100% tilfredse kunder

    Vi gør altid vores ypperste for at levere den bedst mulige service til vores kunder.

Derfor bruge solbriller

Blænding
Blænding medfører nedsat synsskarphed og kan desuden give hovedpine eller en brændende fornemmelse i øjnene.

Polaroidglas
En tynd film midt i glasset fjerner blændende, vandrette reflekser fra eksempelvis våde vejbaner og vandoverflader.

Kontrastforøgende glas
Glasset dæmper den blå del af lyset. Det giver et klart og behageligt syn, hvor kontrasterne træder tydeligt frem.
Gode til bl.a. bilkørsel og skiløb.

UV-stråling
Solbriller beskytter også mod solens ultraviolette stråler. De er skadelige i større mængder og kan fremprovokere øjensygdomme som grå stær og årehindebetændelse. UV-strålingen er stor f.eks. på stranden, hvor det hvide sand og vandet reflekterer solens stråler. Eller i sne, der kan reflektere lyset med helt op til 80 %.

Den ultimative løsning for synet i solen

Rigtig mange brillebrugere klikker en clip-on på de almindelige briller, når de skal ud i solen. En fin løsning, men hvis man først har prøvet et par rigtige solbriller med antirefleksbehandling og styrke, kan man tydeligt mærke forskellen.

Solbriller med glas i din styrke
Langt de fleste solbriller fås med glas i din styrke. Solbriller med styrke giver et mere afslappet syn, da man ikke behøver knibe øjnene sammen i sollys. Det gør både udendørsaktiviteter og bilkørsel til en mere behagelig oplevelse.

Solbriller med flerstyrkeglas
Brillebrugere med flerstyrkeglas behøver ikke gå på kompromis med et par solbriller med enkeltstyrkeglas. Solbrillerne fås også med flerstyrkeglas, så man både kan se ting tæt på og langt væk, når solen skinner.

Kom ind og få en snak om solbriller med styrke!

Hvilke solbriller skal man vælge?

Spejlglas
Den spejlende effekt kaster lyset tilbage. Glasset er meget populært i forbindelse med sport.

Farveskiftende glas
Glasset skifter automatisk farve efter lyset. Når UV-strålingen øges, bliver glasset mørkere, mens det bliver lysere, når UV-strålingen reduceres.

Tonede glas
Glas kan være tonet fra 30 % op til over 80 %. Det afhænger af brugen. Briller med over 80 % er velegnede til f.eks. ski og sejlsport, hvor UV-strålingen er meget stor.

Lad os hjælpe dig med at vælge det rigtige glas.

Sport og solbriller

Så kan man koncentrere sig om at yde sit optimale. Og det gælder også solbriller.

I dag er solbrilleproducenterne så langt fremme, at de tager højde for den enkelte sportsgren, når de designer deres solbriller.

Hvis man f.eks. løber meget, kan man få solbriller, der sidder ekstra godt fast, og som har små ventilationskanaler, så brillerne ikke dugger til. På samme måde kan man få solbriller, der er gode til kontraster, hvis man som golfspiller har brug for både at kunne fokusere på bolden og horisonten. Disse briller er samtidig så lukkede, at man ikke får sand i øjnene, når man slår golfbolden af sted.

Book din tid i dag

Få hjælp til synsprøve, linsetilpasning eller linsekontrol

Book din tid i dag

Få hjælp til synsprøve, linsetilpasning eller linsekontrol

Hvad siger vores kunder?

Du kan læse flere anmeldelser på Facebook

Camilla Andersen

Jeg har købt en del briller og får den bedste service. I ved hvad jeg vil have og hvilken pris ende jeg vil give. I presser ikke en til at købe noget der er for dyrt. Elsker især jeres specielle briller som man ikke ser alle steder. Kan kun anbefale jer til andre.

Anita Eliasen

Super fantastisk dejlig skøn service og betjening gode til at råde og vejlede.

Nina Gulddal

Den bedste service med de mest fantastiske søde og tålmodige piger, som ikke bliver irriteret, når man kommer gang på gang og ikke kan bestemme sig. Det tog mig 4 mdr. inden jeg fandt de rigtige briller.

Kim Laursen

Verdensklasse!

Vores mærker