Teamet

Værdier

Vi er fagfolk
Vi arbejder for et godt tillidsforhold mellem kunde og butik og sikrer gennem videreuddannelse og kurser, at vi står for den højeste faglighed. Vi er uddannede optikere og lever op til lovens krav om en grundig og tilbundsgående synsprøve. Derved får du en brille – eller kontaktlinser – der giver det optimale syn.

Vi sammensætter selv vores sortiment og derfor finder du også briller hos os, du ikke finder andre steder.

Vi er os selv
Hos Haslev Brillecenter tror vi på, at specialbutikkens uafhængighed og personlige profil stadig har en rolle i folks hjerter. Vi stræber efter at gøre de landsdækkende kæders butikker, til vores alternativer og bestemt ikke omvendt.

Et stærkt alternativ
Vi er medlem af OptikTeam, der er en frivillig kæde af butikker som vores. Med 145 butikker er vi én af Danmarks største optikerkæder.

OptikTeam er en del af NOA – Nordic Optical Alliance – en sammenslutning af 3 nordiske kæder, der tilsammen køber briller, glas og kontaktlinser for mere end 2 mia. kr. Derfor får vores kunder kædens væsentligste fordel, nemlig en konkurrencedygtig pris på et sortiment, som vi har sammensat til lige netop vores kunder.

Gratis synsprøve

Kontakt os

Kig forbi butikken i dag

Vi har kvalitetsprodukter til fornuftige priser

  • 500 typer briller

    Vores sortiment har vi nøje udvalgt og det spænder vidt, fra de nyeste trends til de mere klassiske designs.

  • 55 typer kontaktlinser

    Der er mange muligheder, og derfor giver vi dig både information og praktisk hjælp, når du overvejer kontaktlinser.

  • 100% tilfredse kunder

    Vi gør altid vores ypperste for at levere den bedst mulige service til vores kunder.

Personale

Øzhan

Øzhan

Indehaver. Aut. Optiker og kontaktlinseoptiker

Øzhan Bicen er startet i butikken i marts 2021. Øzhan er uddannet i 2011 og har en fortid som selvstændig optiker og har også arbejdet i forskellige optikkæder. Han bor sammen med sine kone og 2 børn i Strøby Egede.

Jeanette

Jeanette

Aut. Optiker og kontaktlinseoptiker

Jeanette Larsen har været ansat i butikken siden 2005 og har ligesom Tine en fortid i Ringsted, hvor hun blev uddannet i 1987. Jeanette bor i Fensmark sammen med den lokale brugsuddeler og de har 2 voksne børn, som bor i København. I sommerhalvåret tilbringes tiden i sommerhuset på Enø, hvor naturen nydes og roen kan sænke sig.

Per

Per

Aut. Optiker og kontaktlinseoptiker

Per Lindholm er startet i butikken marts 2022.
Per har virket som optiker de sidste 25 år i Køge.
Han har en stor viden indenfor alle dele af fagets facetter.
Per er bosat i Greve med sin kone og hunden Milos.

Sanne

Sanne

Optiker Assistent

Startede i butikken i januar 23, er bosat i Herfølge.
Har været i optik branchen siden 2006.

Vores historie

Haslev Brillecenters begyndelse
Haslev Brillecenter som forretning havde sin begyndelse i andre lokaler end dem man befinder sig i dag. Tilbage i 1979 åbnede optiker Jørgen Pedersen Haslev Brillecenter i Jernbanegade 10 i den tidligere cykelhandler Egerups lokaler. I december 1986 flyttede forretningen ind i nr. 22 og dette skifte blev til efter en større rokering i Haslev bybillede. Herefter blev det til 10 år i disse lokaler inden butikken flyttede til de nuværende lokaler i nr. 24. Her blev til det til yderligere 5 års forretning inden Jørgen Pedersen solgte forretningen videre til Tine. Øzhan overtager forretninger efter 2 års ansættelse, og kører den videre i samme ånd.

Tine køber forretningen

Tine køber butikken i 1999 og holder fast i det velfungerende koncept som Jørgen Pedersen havde bygget op. Der bliver dog bevidst truffet nogle beslutninger om at introducere forretningen for nye moderne måde at tilgå optikerhvervet på. Blandt andet blev synsprøverne digitaliseret og der blev investeret i nye maskiner for at kunne optimere arbejdet som optiker. Siden 1999 er der løbende blevet investeret i forbedringer af de maskiner der producerer de kvalitetsbriller som vores kunder har været vant til igennem alle årene.

I 2010 traf Tine beslutningen om at udvide butikken og dermed mere end fordoble salgsarealet i butikken. Denne udvidelse var på plads til åbning i starten af 2011. Sommeren 2018 gennemgik butikken endnu en stor ombygning, så den i dag fremstår top moderne.

Book din tid i dag

Få hjælp til synsprøve, linsetilpasning eller linsekontrol

Book din tid i dag

Få hjælp til synsprøve, linsetilpasning eller linsekontrol

Hvad siger vores kunder?

Du kan læse flere anmeldelser på Facebook

Camilla Andersen

Jeg har købt en del briller og får den bedste service. I ved hvad jeg vil have og hvilken pris ende jeg vil give. I presser ikke en til at købe noget der er for dyrt. Elsker især jeres specielle briller som man ikke ser alle steder. Kan kun anbefale jer til andre.

Anita Eliasen

Super fantastisk dejlig skøn service og betjening gode til at råde og vejlede.

Nina Gulddal

Den bedste service med de mest fantastiske søde og tålmodige piger, som ikke bliver irriteret, når man kommer gang på gang og ikke kan bestemme sig. Det tog mig 4 mdr. inden jeg fandt de rigtige briller.

Kim Laursen

Verdensklasse!

Vores mærker